Tomasz Pająk
dyrektor operacyjny, GP Catering, Grupa Impel
Absolwent Uniwersytetu Śląskiego wydziału politologii, posiada tytuł Master of Business Administration (MBA) dzięki ukończeniu programu Executive MBA in Healthcare Management na Uniwersytecie SWPS.
Związany z Grupą Impel od 2009 roku. Karierę rozpoczął od zarzadzania usługą czystościowo-porządkową. Obecnie pełni funkcję Dyrektora Operacyjnego Grupy Produktowej w Spółce Impel Catering Sp. z o.o.. W codziennej pracy skupia się przede wszystkim na obszarze współpracy ze szpitalami, ze szczególnym uwzględnieniem outsourcingu usług żywienia pacjenta, finansów oraz wdrażania i usprawniania procesu dostarczania usług cateringowych. Doświadczony praktyk biznesu, który jest odpowiedzialny za efektywne zarządzanie operacyjnie w kilkudziesięciu podmiotach leczniczych.
Bierze udział w sesjach:
-
Efektywne zarządzanie placówkami medycznymi
Sprawne zarządzanie w ochronie zdrowia – jakie narzędzia i systemy mają dziś menedżerowie do dyspozycji? Jak efektywnie zarządzać ograniczonymi zasobami? Zarządzanie ryzykiem w placówkach medycznych. Zastosowanie rozwiązań teleinformatycznych. Organizacja i wykorzystanie przestrzeni w szpitalach.