Prelegenci

A B C D F G H J K L Ł M N O P R S Ś T W Z
Krzysztof Bruski

Krzysztof Bruski

prezes zarządu

Impel Catering Sp. z o.o.

Od ponad 20 lat aktywnie zajmuje się obszarem cateringu zbiorowego w Polsce i Europie Zachodniej.  Jako Prezes Impel Catering wraz z Zespołem pracuje nad nowatorskimi rozwiązaniami z dziedziny technologii, organizacji pracy, digitalizacji procesów zarządczych.

Efektem ostatnich dwóch lat pracy jest nowa filozofia cateringu zbiorowego Imfood łącząca najlepsze cechy  modeli  funkcjonujących w Europie  z  innowacyjnymi rozwiązaniami Impel Catering.

Bierze udział w sesjach:

  • Zarządzanie szpitalem – wybrane zagadnienia

    ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCI
     

    Zarządzanie szpitalem – wybrane zagadnienia

    • Zarządzanie procesowe w szpitalu – kiedy przynosi korzyści pacjentom i pracownikom jednostki
    • Optymalizacja kosztowa, standaryzacja procesów i kontrola działań – wybrane warunki podniesienia skuteczności procesu diagnostyczno-terapeutycznego
    • Koszty funkcjonowania szpitali – gdzie jeszcze tkwią źródła oszczędności
    • Polityka zakupowa i outsourcing w szpitalach – przykłady rozwiązań i nowe kierunki
    • Zobowiązania szpitali – jak nimi skutecznie zarządzać
    • Zarządzanie jakością w szpitalach
POWRÓT