Krzysztof Bruski
prezes zarządu
Impel Catering Sp. z o.o.
Od ponad 20 lat aktywnie zajmuje się obszarem cateringu zbiorowego w Polsce i Europie Zachodniej. Jako Prezes Impel Catering wraz z Zespołem pracuje nad nowatorskimi rozwiązaniami z dziedziny technologii, organizacji pracy, digitalizacji procesów zarządczych.
Efektem ostatnich dwóch lat pracy jest nowa filozofia cateringu zbiorowego Imfood łącząca najlepsze cechy modeli funkcjonujących w Europie z innowacyjnymi rozwiązaniami Impel Catering.
Bierze udział w sesjach:
-
Zarządzanie szpitalem – wybrane zagadnienia
- Zarządzanie procesowe w szpitalu – kiedy przynosi korzyści pacjentom i pracownikom jednostki
- Optymalizacja kosztowa, standaryzacja procesów i kontrola działań – wybrane warunki podniesienia skuteczności procesu diagnostyczno-terapeutycznego
- Koszty funkcjonowania szpitali – gdzie jeszcze tkwią źródła oszczędności
- Polityka zakupowa i outsourcing w szpitalach – przykłady rozwiązań i nowe kierunki
- Zobowiązania szpitali – jak nimi skutecznie zarządzać
- Zarządzanie jakością w szpitalach